Herfst- en Winteracties

2020-2021!

(geldig zolang ze geafficheerd zijn op deze website)

- Extra nacht-actie:

Maak van je weekendje weg een verlengd weekend en gun jezelf de tijd om langer te genieten van wat Relais des Fagnes te bieden heeft! Vanaf een reservatie voor twee nachten, verlengen wij uw verblijf. U betaalt voor de derde overnachting enkel het ontbijt (+verblijfsbelasting €0,45 pp/pn)11 euro pp!

- Geschenkbonnen-actie:

De Kersttijd komt eraan en daarmee de zoektocht naar het ideale geschenk voor je dierbaren... Verras hen met enkele daagjes verwennerij op Relais des Fagnes! Onze geschenkbonnen voor één of meerdere nachten (incl. welkomstaperitief en toegang tot de Spa) blijven na de uitgavedatum een jaar geldig. Als u nu een bon bestelt voor een verblijf van maandag tot woensdag, krijgt u van ons 10% korting. En ja hoor, deze zijn ook geldig tijdens schoolvakanties!

- Table d'hôtes-actie

Vroeg donker en laat licht... Het ideale moment voor een wellness-weekend! Voor diegenen die ertegenop zien om vrijdagavond nog op zoek te moeten naar een plekje om te eten, bieden wij de specialiteit van de streek aan: "boulets liégeois" (volgens authentiek recept: 15 euro pp) Vertrek zonder stress van huis en verheug je op het vooruitzicht om na aankomst zo je voeten onder tafel te kunnen steken!

- "Bubbel"-actie:

Nodig jouw persoonlijke "sociale bubbel" uit voor een weekendje in "Relais des Fagnes"! In deze coronatijden bieden we je de tweede en derde kamer aan tegen het single-tarief (85 euro, ontbijt voor twee personen en wellness inbegrepen). Kom even op adem, jullie hebben het verdiend!