Petanque en pleinspelen

Verzamel je vrienden voor een spelletje petanque, Kubb, badminton, "buske stamp", tafeltennis of netbal. Ouderwets buiten spelen: ideaal tegen de stress! 

Escaperoom Abbaye de Stavelot

Samen met je vrienden incarneer je als 16de eeuwse monnik, die uit de abdij wil ontsnappen om deel te nemen aan de carnavalsfeesten te Stavelot... http://fr.weventures.be/escape-room.html

Val-Dieu.jpg
Abdij Val-Dieu

Alleen al voor het heerlijke abdijbier en de kaas is deze abdij met werkende brouwerij een uitstap waard! Met een wandeling door het mooie park maak je het bezoek af.

http://www.abbaye-du-val-dieu.be

Oorlogsmonumenten in het land van Herve

In Thimister vind je het monument ter ere van Antoine Fonck, gesneuveld in 1914. Hij was de eerste soldaat die stierf voor een vaderland met de naam "België"... (Dit bestond immers maar sinds 1830.)

 

Op het Amerikaanse kerkhof te Henri-Chapelle heerst een indrukwekkende rust. Aan de hand van de zoektocht, verkrijgbaar in het bezoekerscentrum, beleef je de site op een intense manier.

massen_logo.jpeg
Shoppingparadijs Massen

Net op de grens met Luxemburg ligt het shoppingcenter Massen. Een paradijs voor fijnproevers en winkelfans:l enorme keuze aan Luxemburgse prijzen!

https:// www.massen.lu