top of page

Le Relais des Fagnes is prachtig gelegen tussen groen en weiden en grenzend aan natuurgebied "Morfa". De deur uitstappen is voldoende om te genieten van rust en ruimte. Wij verkenden elke veld- en bosweg in onze buurt en stelden met veel zorg wandel- en joggingroutes samen. Via minder bekende paden bevind je je verrassend snel midden in de adembenemende natuur van het bronnenland en de hoge venen...  Klik op de link voor de routebeschrijvingen!

Spa, Malmedy en Stavelot zijn allemaal vlot te bereiken. Het F1-circuit van Spa-Francorchamps ligt op 5 minuutjes met de auto (en op een kwartiertje met de fiets, langs een oude spoorlijn door bos en veld). Andere trekpleisters zoals Eupen en het schilderachtige Monschau liggen op 20 tot 30 minuutjes afstand. Een verrassend groot toeristisch aanbod dus, te ontdekken via de link! 

De Stockeu, de Rosier, de col du Maquisard, wie kent ze niet, de legendarische hellingen van de Ardense klimklassieker "Luik-Bastenaken-Luik"? Maar niet alleen voor de getrainde klimmer, ook voor de recreatieve fietser en voor de mountainbiker is deze streek een paradijs, met verschillende uitgepijlde routes. Relais des Fagnes is de ideale bestemming voor een fietsweekend, alleen of met vrienden. Wij hebben niet voor niets het label "fietsvriendelijke bed-and-breakfast." Klik hier voor de beschrijving van enkele fietstochten!

Om de streek echt te verkennen, heb je wat meer tijd nodig. Stap in de wagen en laat je verrassen door de heerlijke baantjes, rustieke stadjes, steile hellingen, schitterende wouden, romantische meren en adembenemende panorama's van het bronnenland en omstreken. Langs deze autoroutes beleef je een heerlijke dag in onze blauwe Ardennen!

tuin buizerd (copyright).JPG
tuin vijver waterlelie (copyright).JPG

Dank aan onze gasten, die ons verrassen

met de mooiste foto's van ons domein en omgeving, zoals de natuurfoto's hierboven

(Peter Roels – www.peterstn.jouwweb.be)

en de actiefoto hieronder. (https://carsandcurbs.com)

circuit Bart 1.jpg
bottom of page